🇷🇴 | 🇭🇺

Uniți pentru polo-ul orădean 🤝

Joi la sediul Clubului Crișul Oradea avut loc conferința de presă cu participarea directoarei C.S. Crișul PETŐ Dalma, director CSU Sorin Buhaș și director CSM Șerban Sere. Acest moment, am putea spune istoric, a fost ocazia prezentării parteneriatului dintre Clubul Crișul și CSU precum și strategia comună pe polo alături de CSM.

☝️Considerăm că este un pas foarte important în dezvoltarea poloului orădean și chiar românesc iar sportivii, antrenorii și personalul auxiliar să poată beneficia de oportunitățile oferite multă vreme de acum înainte.

🤝 Doar împreună putem dezvolta sportul bihorean!😉

Összefogás a váradi vízilabda érdekében 🤝

Csütörtökön a Nagyváradi Crişul Sportklub székhelyén közös sajtótájékoztatót tartott Pető Dalma, a Nagyváradi Crişul Sportklub igazgatója, Buhaş Sorin, a Nagyváradi Egyetem SK igazgatója és a Sere Şerban a Nagyváradi VSK első embere. Véleményünk szerint ez a sajtótájékoztató történelmi jelentőségű klubunk életében, hiszen a jövőbeni közös együttműködésünket mutattuk be a Nagyváradi Egyetem SK-val és a Városi Sportklubbal.

☝️Ez egy nagyon fontos hármas partnerség a nagyváradi és a romániai vízilabda érdekében, és bízunk abban, hogy a sportolóink, az edzőink és a kisegítő személyzet javát fogja szolgálni.

🤝 Csak együtt tudjuk tovább fejleszteni a bihari sportéletet!

#ClubulSportivCrişulOradea#poloCrişul#CSUOradea#CSMOradea#NagyváradiCrişulSportklub#managementCrişul