🇹🇩 | 🇭🇺
Ziua Porților Deschise ale Clubului Crișul, Cupa „Crişul” şi competiția demonstrativă de înot „Crişul” au avut un adevărat succes. Vizita Domnului Ministru, Novák Károly Eduárd, în cadrul evenimentelor organizate de către clubul nostru dovedește seriozitatea cu care lucrăm pentru a atrage cât mai mulți tineri și a forma viitori sportivi de performanță. Am demonstrat faptul că formăm o echipă unită: antrenori, sportivi, părinți, invitați, parteneri, sponsori, serviciu de ambulanță și mass – media.
Conducerea Clubului Crișul, prin intermediul doamnei director, PETŐ Dalma Csilla, aduce pe această cale mulțumiri tuturor celor implicați și asigură sprijinul necesar pentru dezvoltarea sportului orădean.

Împreună construim viața sportivă din Oradea!

A Nyitott ajtók napja a Nagyváradi Crişul Sportklubnál, a „Crişul” Kupa és a „Crişul” bemutató úszóverseny mind mind sikeres rendezvények voltak. Novák Károly Eduárd sportminiszter úr látogatása is azt támasztja alá, hogy az az út amelyen járunk annak érdekében, hogy minél több fiatalt irányítsunk a sport felé helyes. Bebizonyítottuk azt is, hogy igazi csapat vagyunk az edzőkkel, a sportolókkal, a szülőkkel, a meghívottjainkkal, a támogatóinkkal, a partnereinkkel, a sajtó képviselőivel. A Nagyváradi Crișul Sportklub nevében Pető Dalma Csilla igazgató hálás köszönetét fejezi ki mindenkinek, akik kivették a részüket abban, hogy ezek az események sikeresek legyenek és elérjék a céljukat!

Együtt építjük fel a nagyváradi sportéletet!

#ClubulSportivCrişulOradea #NagyváradiCrişulSportklub #NoiSuntemCrişulOradea #CupaCrişul #MiVagyunkANagyváradiCrişul #CrişulKupa #managementCrişul #beactiveOradea

Sari la conținut