🇹🇩 | 🇭🇺

Asociația Română Sportivă a Surzilor, de curând a sărbătorit 10 ani de la înființare, la Hotelul Continental Dacia din Oradea. La acest eveniment organizat de către președintele ARSS Oradea, dl. Viorel Todor, a participat și doamna director al Clubului Sportiv Crișul Oradea, doamna PETŐ Dalma Csilla, însoțită de coordonatorul de secții dl. Tulkos Rómeó. Doamna director a explicat procesul de activitate și finanțare a sportului pentru persoane cu dizabilităţi, în cadrul cluburilor departamentale ale Ministerului Sportului din România!

A Siket-némák Országos Sportegyesülete a közelmúltban ünnepelte megalakulásának tíz éves évfordulóját, amelyet Nagyváradon a Continental Szállodában tartottak meg hivatalosan. Ezen az országos megbeszélésen, a nagyváradi „Tăcerea” Sportklub elnöke, Todor Viorel meghívására jelen volt Pető Dalma Csilla igazgató és Tulkos Rómeó szakosztályfelelős.

A jelen levők kérésére az igazgatónő bemutatta Sportminisztériumhoz tartozó sportklubok működésének azt a részét, amely a speciális igényű sportolók szakosztályára vonatkozik.

#ClubulSportivCrişulOradea#NagyváradiCrişulSportklub#managementCrişul

În acest an clubul fanion al orașului împlinește 65 ani de la înființare.

Városunk legrégebbi és legismertebb sportklubja az idei évben ünnepli fennállásának 65. évét.

Sari la conținut