🇷🇴 | 🇭🇺

După cum a fost anunțat recent, doamna director PETŐ Dalma Csilla, a fost invitată să se implice ca Ambasador al proiectului “Căsuța magică”, de către Asociația Down Oradea✅️, la ediția din acest an al Swimathon Oradea🏊‍♂️🏊‍♀️. Obiectivul propus de către doamna director a fost strângerea unui fond de 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Ron.

🤝 Mobilizarea sportivilor❤️, antrenorilor❤️, simpatizanților❤️, părinților❤️, personalului administrativ❤️ al clubului a făcut ca acest obiectiv să fie realizat✅️, astfel doamna director a înmânat suma de 5000 ron, Asociației Down, 🙏 mulțumind tuturor pentru modul în care au răspuns acestei solicitări și contribuției de care au dat dovadă!

Nemrégiben a nagyváradi Down Egyesület képviselői azzal a kéréssel fordultak Pető Dalma Csilla igazgatóhoz, hogy vállalja el az idei Swimathon🏊‍♂️🏊‍♀️ keretein belül benyújtott, „Căsuța Magică” projektük nagyköveti szerepét, amely megvalósulása a Down szindrómások segítését szolgálja. Az igazgatónő 5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ lej összegyűjtését tűzte ki célul.

🤝 A sportolók❤️, az edzők❤️, a szimpatizánsok❤️, a szülők❤️, az irodai alkalmazottak❤️ a sportklub vezetőségének eleget téve, együtt gyűjtötték össze, önkéntes adományokból az 5000 lejt✅️, amelyet az elmúlt héten át is vett a nagyváradi Down Egyesület képviselője a sportklub székhelyén. 🙏 Ezúton is köszönjük, hogy újra bizonyíthattuk, hogy a Crişul csapata egy igazi csapat!

#ClubulSportivCrişulOradea#NagyváradiCrişulSportklub#mamagementCrişul

Sari la conținut